Badkamer renovatie

Bent u op zoek naar een vakman die uw badkamer renovatie kan uitvoeren? Dan heeft u uw partner gevonden in Ulehake Montage & Installatie. Wij zijn een modern bedrijf, gevestigd in Hoofddorp. Voor een renovatie van uw badkamer sturen wij een echte vakman die allround werkzaamheden kan uitvoeren. Zo wordt uw badkamer perfect geïnstalleerd en krijgt u precies datgene wat u wenst van een renovatie, namelijk vakwerk. Al het leidingwerk zal uitgevoerd worden door onze ervaren loodgieter. Wanneer mogen wij uw badkamer renovatie uitvoeren in Haarlem, Lisse, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Mijdrecht, Zandvoort, Alphen aan den Rijn, Badhoevedorp, Heemstede, Beverwijk of Heemskerk?

Badkamer renovatie

Onze loodgieter is een allround vakman

Het is tegenwoordig steeds belangrijker dat een loodgieter een allround vakman is. Het specialisme van een loodgieter is natuurlijk altijd het aanleggen van leidingen en sanitair. Ulehake Montage & Installatie breidt dit specialisme nog wat uit. Want onze loodgieter kan ook de handen uit de mouwen steken als het gaat om tegelwerk rondom het sanitair. Deze doet er alles aan om de renovatie van uw badkamer afgestemd op uw wensen uit te voeren.

Interesse in een badkamer renovatie? Wij zijn werkzaam in Badhoevedorp, Zandvoort, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Mijdrecht, Heemskerk, Haarlem, Lisse, Amstelveen, Beverwijk en Alphen aan den Rijn. 

Uw huidige badkamer

Is het tijd voor een renovatie van uw doucheruimte? Heeft u bepaalde elementen die behouden mogen blijven? Zoals bijvoorbeeld het bad of de tegels? Of wilt u een complete vernieuwing? Laat het ons weten zodat wij hier tijdens onze werkzaamheden rekening mee kunnen houden. Vaak komt er tijdens een renovatie van uw badkamer ook het nodige sloopwerk kijken. Dit sloopwerk voeren wij ook graag voor u uit. Als de oude ruimte compleet leeg is gemaakt, zullen de nieuwe badkamerspullen geplaatst worden.

Tips om te renoveren

Als u de keuze heeft gemaakt om te renoveren komt hier het één en ander bij kijken. Voordat het renoveren start, zijn hier nog een aantal tips om rekening mee te houden:

  • Kijk na of uw leidingen nog goed werken
  • Een goede ventilatie is noodzakelijk
  • Denk erover na of u een verlaagd plafond wenst
  • Waar wilt u de verlichting hebben?
  • Hoe ziet u de indeling voor zich?

Contact

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en dienstverlening? Of wilt u een vrijblijvende afspraak met ons maken? Bel dan naar 06-37331707. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar info@ulehakemontage.nl. Wanneer mogen wij bij u in Haarlem, Lisse, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Mijdrecht, Zandvoort, Alphen aan den Rijn, Badhoevedorp, Heemstede, Beverwijk of Heemskerk langskomen voor een badkamer renovatie?