Handigheid zorgt voor gemak en comfort

Uit onderzoek in 2016 blijkt dat we collectief tijd en vaardigheid tekort komen om klussen in en om het huis uit te voeren. Heeft u bijvoorbeeld een netwerkbeheerder nodig? Heeft u niet genoeg tijd of vaardigheid om zelf netwerkbeheerder te zijn? Dan heeft u met Ulehake Montage & Installatie een uitstekende partij gevonden die dit voor u kan verzorgen. Wij zijn een allround bedrijf dat bijna alle voorkomende klussen in en om het huis voor u uit kan voeren.

De woning en het kantoor anno 2016 vraagt om een netwerkbeheerder

Er komen steeds meer multimedia toepassingen in en om woningen en kantoren. Een netwerkbeheerder zorgt er daarbij voor dat er een goede balans is tussen verbindingen, hardware en applicaties. Wilt u het werk als netwerkbeheerder overlaten aan een professioneel bedrijf? Schakel daar dan Ulehake Montage & Installatie voor in.

Een woning renoveren kunt u prima aan ons overlaten

Ulehake Montage & Installatie werkt vanuit Hoofddorp voor verschillende opdrachtgevers. Wilt u bijvoorbeeld uw woning laten renoveren? Komen daar loodgieters- en elektriciteitswerkzaamheden bij kijken? Dan bent u voor deze twee specialismen bij Ulehake uitstekend uit. Ook voor alle soorten werkzaamheden op het gebied van multimedia draaien wij onze hand niet om. We zijn daarnaast gecertificeerd door Microsoft voor werkzaamheden aangaande uw multimedia toepassingen. Wilt u dus een goed aangelegde of gerenoveerde elektra? Een fraaie en lekvrije sanitaire voorziening? Een renovatie die uw woning naar het niveau anno 2016 brengt? Kies dan voor Ulehake Montage & Installatie.

Waar kunt u nog meer voor terecht bij Ulehake Montage & Installatie

We zijn u graag van dienst als netwerkbeheerder. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze diensten op het gebied van:

  • Elektra
  • Waterleiding
  • Sanitair
  • Klussen in en om huis
  • Gecombineerde werkzaamheden

netwerkbeheerder

Ulehake Montage & Installatie is de ideale uitkomst voor situaties waarin u zelf onvoldoende tijd of handigheid heeft om de klus zelf uit te voeren.

Schakel ons ook in als netwerkbeheerder

Wilt u verzekerd zijn van de beste professionele service en een uitstekende netwerkbeheerder? Vraag dan naar de mogelijkheden die Ulehake Montage & Installatie u kan bieden als netwerkbeheerder. Wilt u de mogelijkheden weten die we u nog meer kunnen bieden? Heeft u meer informatie nodig of wilt u direct een afspraak met ons maken? Bel ons dan op telefoonnummer 06-37331707 of maak gebruik van het contactformulier. Ook als netwerkbeheerder is Ulehake uw betrouwbare en voordelige partner.