Uw elektra is bij Ulehake in goede handen

Bent u in de regio Haarlem/hoofddorp op zoek naar een goede elektricien? Kies dan voor de allround services en dienstverlening van Ulehake Montage & Installatie. Wij zijn een bedrijf dat is gevestigd in Hoofddorp. Wij werken voor zakelijke- en particuliere klanten door de hele regio. U kiest voor ons, omdat u verzekerd wilt zijn van een goede elektricien. Onze aanpak is praktisch en voordelig. We kunnen het reguliere werk als elektricien voor u uitvoeren. Doe echter ook een beroep op onze elektricien als u moderne toepassingen wenst. Denk hierbij aan het opzetten en uitvoeren van een lichtplan. Uw digitale middelen worden door ons ook uitstekend gekoppeld aan uw netwerk. We zorgen dat u een stabiele gebruikersomgeving heeft. Niet voor niets zijn wij voor dit type werkzaamheden door Microsoft gecertificeerd.

De moderne elektricien

Installatiebedrijven legden voorheen vaak alleen de analoge systemen aan. Reguliere leidingen die zorgden voor een prima functionerend elektriciteitsnetwerk. Tegenwoordig wordt er van moderne elektriciens wat meer gevraagd. Bij Ulehake Montage & Installatie hebben we er daarom bewust gekozen om u de diensten en service te bieden die bij de moderne tijd horen. Onze kennis en vaardigheid is in dat opzicht volkomen up-to-date. Reken daarom ook op ons als het gaat om het aanleggen van gekoppelde verlichting. Niet in het minst doet u natuurlijk een beroep op ons, omdat u stabiel functionerende wifi-netwerken wenst. Optimaal werkende computers, laptops en smartphones. Een router of server installeren? Daarvoor zit u bij Ulehake Installatie & Montage natuurlijk ook goed.

Elektricien en loodgieter ineen

Ulehake Montage & Installatie is een allround installatiebedrijf. Kies ook voor ons als u de loodgieter nodig heeft of een van onze gecombineerde services.

Welke werkzaamheden voert onze elektricien uit?

Ulehake Montage & Installatie is uw allround elektricien. U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Aanleg elektriciteit
  • Vernieuwen leidingen en storingen verhelpen
  • Meterkast renoveren
  • Digitale voorzieningen aanleggen en onderhouden
  • Lichtplan maken en uitvoeren

Onze elektriciens zijn allround en helpen u bij ieder soort probleem dat met elektra te maken heeft. Kies voor ook een combinatie met loodgieterswerkzaamheden als dit bij u van toepassing is. Door ons voor verschillende diensten in te schakelen bent u natuurlijk (nog) voordelig uit.

elektricien

Neem contact op met uw elektricien in de ruime regio Haarlemmermeer

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Ulehake Montage & Installatie u kan bieden? Bel ons dan op telefoonnummer 06-37331707. U kunt uw vragen aan de elektricien ook stellen door het contactformulier op de website in te vullen.