Allrounders voor de waterleiding en het sanitair

Zoekt u in Haarlem, Hoofddorp of regio Haarlemmermeer naar een uitstekende loodgieter? Kies dan voor de complete dienstverlening van Ulehake Montage & Installatie. Wij zijn een modern bedrijf dat is gevestigd in Hoofddorp. Wij leveren uw loodgieter die zorgt voor een compleet pakket aan allround diensten. Kies voor ons als u wilt dat uw sanitair perfect wordt geïnstalleerd en vlekkeloos werkt. Heeft u problemen met de waterleidingen in en om woning of kantoor? Schakel ons in en we zorgen dat het binnen korte tijd wordt opgelost. Bent u bezig met de renovatie en wilt u de hulp van de loodgieter? Kies dan ook voor onze dienstverlening. Wij lossen het voordelig en praktisch voor u op.

Combinaties van deze tijd

De loodgieter is steeds vaker een allround vakman. Het aanleggen van leidingen en sanitair is natuurlijk standaard het specialisme van de loodgieter. Bij Ulehake Montage & Installatie breiden we dit specialisme nog wat verder uit. Onze loodgieters kunnen ook de handen uit de mouwen steken als het gaat om het tegelwerk rondom het sanitair. We maken gewoon alles in die ruimte netjes in orde. Een likje verf? Een kozijn schilderen? Allemaal extra werkzaamheden die we gewoon voor u kunnen doen. We houden van een praktische aanpak. U ook? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw loodgieter in de praktijk

Voor een project in Haarlem werd Ulehake Montage & Installatie ingeschakeld. De badkamer werd verbouwd en er werd nieuw sanitair aangelegd. Fraai nieuw sanitair volgens de laatste trends. Daar hoort natuurlijk ook goed tegelwerk en fraaie verlichting bij. Dat soort werkzaamheden is ook in de combinatie prima toevertrouwd aan Ulehake. Heeft u ook zo’n type project? Kies dan voor onze prima service en hoge niveau in kwaliteit in dienstverlening.

Ulehake is uw loodgieter en meer

Wij bieden u allround diensten. Kies ook voor ons bij:

  • Elektriciteitswerkzaamheden
  • Aanleg wifi netwerk
  • Microsoft gecertificeerde computerwerkzaamheden
  • Klussen in en om huis en kantoor
  • Netwerkbeheer

Loodgieter

Neem contact op met uw loodgieter

Wilt u verzekerd zijn van de beste service en uitstekende kwaliteit en garantie? Kies dan voor de loodgieters en elektriciens van Ulehake Montage & Installatie. Wij helpen u snel en vakkundig. U bereikt Ulehake Montage & Installatie op telefoonnummer 06-37331707. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op website. Kies nu ook voor de ideale loodgieter bij u in de buurt.