BADKAMER – TOILET – KEUKEN – TEGELEN

Adviesgesprek bij u thuis.
In deze afspraak komen wij bij u thuis om de maten van uw badkamer, toilet of keuken precies te meten en de huidige situatie goed te beoordelen voor de installatiewerkzaamheden. Vergeet hierbij niet dat de installatiekosten een groot deel vormen van de totale badkamer, toilet of keuken.

De Badkamer:
Een badkamerinstallatie is een complex project. Laat het daarom aan ons over!
Ulehake montage & installatie heeft met succes al meerdere badkamers mogen maken en renoveren.

Waarom is het renoveren van de badkamer een complex proces?
Bij een compleet nieuwe badkamer gaat het verder dan de installatie van sanitair. Leidingen moeten gelegd of omgelegd worden, tegels gezet en soms wanden geplaatst. Een precies werkje dus. Laat de installatie van uw badkamer daarom over aan onze vakkundige installateurs.

Hoelang duurt een badkamer verbouwing gemiddeld?
Een volledige badkamerinstallatie of renovatie telt gemiddeld 3 weken. Soms is de installatietijd korter, maar soms ook langer. Dit hangt natuurlijk van uw badkamer en uw wensen af.

Zelf de badkamer renovatie doen, samen doen of laten doen?
Een badkamer renoveren is een uitgave voor jaren. Daarom gaan we niet over één nacht ijs.
Niet bij het ontwerpen, niet bij het maken van de keuzes en niet bij de installatie. Hoewel we uiteraard het liefst alle werkzaamheden zelf uitvoeren, kunnen we ook samen aan de slag. Zo zou u de sloopwerkzaamheden kunnen doen en wij de installatie kunnen verzorgen. Of kunt u de tegels zetten en plaatsen wij het sanitair

Op alle geleverde producten krijgt u de gebruikelijke fabrieksgarantie. Bovendien geven wij standaard 1 jaar garantie op al onze verrichte werkzaamheden.

Het Toilet:
Is uw Toilet toe aan een renovatie of opknapbeurt, dan bent u bij Ulehake montage & installatie aan het juiste adres.

Heeft u alle sanitaire artikelen en tegels al in huis, en zoekt u een vakman om het gekozen sanitair en tegels vakkundig in uw toiletruimte te plaatsen?
Ook dat is mogelijk bij Ulehake montage & installatie. Wij komen graag vrijblijvend bij uw thuis om voor u een offerte te maken.

Wilt u uw toilet laten renoveren maar heeft u inspiratie nodig?
Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn, wij komen bij u thuis om uw wensen en ideeën te bespreken. Vervolgens kunnen wij uw wensen verwerken in een 3D tekening zodat u een goed beeld krijgt hoe het geheel er uit gaat zien.

* Als u de klus door ons laat uitvoeren zijn er geen kosten verbonden aan de 3D tekening, anders word er een bedrag van €75,00 excl. btw gerekend.

De Keuken:
Wij van Ulehake montage & installatie weten door onze ervaring uw keuken renovatie te vertalen naar een prachtig eindproduct.

Een bestaande keuken renoveren is voor u voordeliger en éénvoudiger dan een gloednieuwe keuken te kopen.

Mocht het renoveren van de keuken voor u geen doe-het-zelf-klus zijn dan is Ulehake montage & installatie er om u te helpen.
Na een vrijblijvend gesprek kunnen wij u van advies voorzien.
In sommige gevallen kan het plaatsen van nieuwe kasten (frontjes) of tegelwand het aanzicht van de keuken al een hele andere dimensie geven.
Dit is slechts één van de tips die wij u bij het moderniseren van uw keuken kunnen geven.

Van het verwijderen van de keukenmuur tot al het benodigde loodgieterswerk , elektra-werk of het egaliseren en betegelen van uw keukenwand of vloer, Ulehake montage & installatie heeft bij het renoveren van uw keuken alle kennis in huis! Daarnaast staat vakmanschap bij ons voorop!!

Tegelen:
Bent u op zoek naar een tegelzetter, dan kunt u aankloppen bij Ulehake montage & installatie.
Maar ook voor de renovatie van uw badkamer en toilet zijn wij een gevraagd bedrijf.
Wij zijn een bedrijf met vele mogelijkheden en ervaring, wij komen met concepten op maat, ook voor XXL tegels of mozaïek
Alles gebeurt in goed onderling overleg met de klant. Als u ons een opdracht toevertrouwt, zullen wij er alles aan doen om het in ons gestelde vertrouwen waar te maken.