Altijd wat te doen in en om het huis

Heeft u hulp nodig bij de woning renovatie? Wilt u de renovatie van uw woning volledig overlaten aan een professional? Kunt u de renovatie van de woning wellicht gedeeltelijk zelf uitvoeren? Heeft u daar maar een beetje hulp bij nodig? Ulehake Montage & Installatie is uw specialist als het gaat om belangrijke delen van uw woning. Het maakt voor ons niet uit of u de volledige renovatie of een gedeelte daarvan aan ons in handen wilt geven. Wij zijn namelijk volkomen flexibel in onze aanpak. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Onderstaande contactgegevens kunt u gebruiken om uw vraag aan ons te stellen.

Multimedia specialisten

Ulehake Montage & Installatie is niet alleen een specialist voor montagewerk en installatie. We zijn ook multimediaspecialisten. In de huidige tijd zijn steeds meer woningen en kantoren aangesloten op het glasvezelnetwerk. Dat maakt veel toepassingen mogelijkheden die voorheen ondenkbaar waren. We koppelen uw hardware aan elkaar en zorgen dat de software hier naadloos bij aansluit. Kunt u zelf uw netwerk vlekkeloos aanleggen en stabiel laten functioneren? Prima. Heeft u hier hulp bij nodig? Wilt u af van de zich steeds herhalende storingen in uw netwerkverbindingen? Neem dan zeker eens contact met ons op voor de oplossingen. Dat kan natuurlijk uitstekend als u toch al van plan bent om de renovatie van de woning op te pakken.

Voorbeeld van ondersteuning bij een woning renovatie

Bij het opkappen van een huis was de bewoner zelf al flink opgeschoten. Muren werden uitgebroken en opnieuw neergezet. Het timmerwerk vormde voor hem geen probleem. Het behangen en stuken kon hij ook gewoon zelf. Zelfs het sanitair legde hij voor het grootste gedeelte zelf aan. Bij het onderdeel elektra werd het echter lastig. Een gebrek aan kennis en vaardigheid speelde hem hier parten. Gelukkig koos hij ervoor om ons hiervoor in te schakelen. De deelrenovatie werd door ons vakkundig uitgevoerd. Op die manier wist deze bewoner zich verzekerd van een veilige en stabiele aanleg.

Hoe kiest u een goed bedrijf voor renovatie aan uw woning?

  • Vergelijk het aanbod
  • Vraag om referenties
  • Bekijk voorbeelden van soortgelijke situaties
  • Zorg vooraf voor een duidelijke offerte
  • Vergelijk niet alleen op prijs, maar beoordeel ook de kwaliteit

Contact opnemen met Ulehake over uw woning renovatie

woning renovatie

Bellen met Ulehake Montage & Installatie kunt u op telefoonnummer 06-37331707. Maak gebruik van het contactformulier, zodat wij u terug kunnen bellen over uw woning renovatie of andere opdracht.