Uw verlichting laat u verzorgen door Ulehake Montage & Installatie

Zoekt u een goede elektricien voor het plaatsen van uw verlichting? Kies dan voor de allround dienstverlening en service van Ulehake Montage & Installatie. Wij zijn met onze onderneming gevestigd in Hoofddorp. Waar wij zowel werken voor particuliere als zakelijke klanten door de gehele regio. Wij zijn uw elektricien als u verzekerd wilt zijn van vakwerk en kwaliteit. In onze werkwijze zijn wij praktisch en zeer voordelig. Naast dat wij het reguliere werk als elektricien kunnen uitvoeren, kunt u onze elektricien ook inschakelen als u moderne toepassingen wenst. Denk eens aan een compleet plan voor uw verlichting. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres om uw digitale middelen te koppelen aan uw netwerk. Wanneer mogen wij de verlichting komen verzorgen bij u in Haarlem, Lisse, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Mijdrecht, Zandvoort, Alphen aan den Rijn, Badhoevedorp, Heemstede, Beverwijk en Heemskerk.

verlichting

Moderne verlichting

Moderne tijden vragen om moderne toepassingen, zo ook qua verlichting. Onze elektricien is van alle markten thuis en zorgt voor het mooiste licht in uw woonkamer, keuken, toilet of badkamer. Maar natuurlijk als u ergens anders in of om uw woning licht wenst, realiseren wij dit. Ulehake Montage & Installatie kiest er voor om onze diensten en service af te stemmen op deze moderne tijd. U kunt er dan ook vanuit gaan dat onze kennis volkomen up-to-date is. Zo bent u bij ons aan het juiste adres als het bijvoorbeeld gaat om het aanleggen van gekoppelde verlichting.

Heeft u interesse in verlichting? Wij zijn werkzaam in Badhoevedorp, Zandvoort, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Mijdrecht, Heemskerk, Haarlem, Lisse, Amstelveen, Beverwijk en Alphen aan den Rijn. 

Wat onze elektricien nog meer doet

Naast dat onze elektricien uw verlichting realiseert, is deze in te schakelen voor meerdere taken. Want het kan zijn dat naast het installeren van licht u ook nog andere taken heeft voor onze elektricien. Dan voeren wij al uw taken voor ons in één keer uit. U schakelt onze elektricien in voor:

  • De aanleg van elektriciteit
  • Het vernieuwen van leidingen
  • Storingen verhelpen
  • Renovatie meterkast
  • Digitale voorzieningen aanleggen en onderhouden
  • Het maken van een lichtplan en dit ook uitvoeren

Contact

Wilt u onze elektricien inschakelen? Wacht dan niet langer en neem contact op door te bellen naar 06-37331707. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar info@ulehakemontage.nl. Wanneer wilt u verlichting aan laten leggen in Haarlem, Lisse, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Mijdrecht, Zandvoort, Alphen aan den Rijn, Badhoevedorp, Heemstede, Beverwijk en Heemskerk?