Kortsluiting

Voorkom kortsluiting en schakel de elektricien in van Ulehake Montage & Installatie. Maak gebruik van de allround services en dienstverlening van ons bedrijf. Wij werken vanuit Hoofddorp, waarbij wij werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons bedrijf is actief in de gehele regio. Daarnaast leveren wij kwaliteit en zijn wij betrouwbaar. Onze werkzaamheden voeren wij praktisch uit met oog op de details. Naast dat onze vakman het reguliere werk uitvoert, is deze ook thuis in het uitvoeren van het moeilijke werk. Voor het oplossen van kortsluiting in Haarlem, Lisse, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Mijdrecht, Zandvoort, Alphen aan den Rijn, Badhoevedorp, Heemstede, Beverwijk en Heemskerk schakelt u onze elektricien in.

Stopcontact aanleggen

Iedereen maakt wel eens kortsluiting mee

In iedere woning kan kortsluiting voorkomen. Over het algemeen wordt dit probleem veroorzaakt door een kapot elektrisch apparaat. Het kan ook voorkomen dat dit veroorzaakt wordt door een storing in een elektrische installatie of door een blikseminslag. Zoals u al merkt zijn er verschillende oorzaken te benoemen voor kortsluiting. Dit maakt het dan ook moeilijk om dit zelf op te lossen. Het is aan te raden om een goede elektricien de kortsluiting op te laten lossen.

Heeft u last van kortsluiting? Wij zijn werkzaam in Badhoevedorp, Zandvoort, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Mijdrecht, Heemskerk, Haarlem, Lisse, Amstelveen, Beverwijk en Alphen aan den Rijn. 

Het constateren

Niet iedereen gaat er gelijk vanuit dat er kortsluitingen zijn, als een bepaald elektrisch apparaat niet meer werkt. Gaat het om één apparaat? Dan kan het zo zijn dat er wat anders aan de hand is. Wanneer er sprake is van kortsluiting, zijn er meerdere elektrische apparaten die niet meer werken. U constateert dit heel makkelijk door in uw meterkast te kijken. U ziet dan waarschijnlijk dat de aardlekschakelaar is omgeslagen. De groepen die hier achter liggen krijgen hierdoor ook geen stroom meer. Is dit in uw situatie zo? Dan bestaat er een grote kans dat u te maken heeft met kortsluitingen.

Contact met uw elektricien

Als u weinig tot geen ervaring heeft met het werken met elektriciteit, is het niet aan te raden om zelf dit probleem te verhelpen. Schakel daarom een betrouwbare en professionele elektricien in. Dan weet u zeker dat het probleem wordt verholpen en ook niet meer terugkeert. Een elektricien heeft dagelijks te maken met elektriciteit en weet hoe het probleem op een veilige manier verholpen wordt. Heeft u kortsluiting en wilt u dat dit verholpen wordt? Bel dan naar 06-37331707. Het is ook mogelijk een mail te sturen naar info@ulehakemontage.nl. Wij verhelpen uw kortsluiting in Haarlem, Lisse, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Mijdrecht, Zandvoort, Alphen aan den Rijn, Badhoevedorp, Heemstede, Beverwijk en Heemskerk.