Een modern klusbedrijf in de regio Haarlemmermeer

Bent u op zoek naar een goed installatiebedrijf in Haarlem en Hoofddorp? Kies voor Ulehake Montage & Installatie. Wij zijn een modern installatiebedrijf. We gaan met de tijd mee en bieden de diensten die u van een installatiebedrijf anno 2016 mag verwachten. Kies voor ons als u een installatiebedrijf zoekt dat van aanpakken weet en vakwerk aflevert. Wij zijn goed met elektra, de waterleiding en het sanitair. De bijbehorende klussen, zoals onderhoud en schilderwerk doen we er ook bij. Dat bedoelen we nou met een praktische aanpak! Staat onze werkwijze u aan? Wilt u gebruikmaken van een voordelig en praktisch werkend installatiebedrijf? Neem dan gewoon eens contact op met Ulehake Montage & Installatie.

Uw installatiebedrijf in de praktijk

Bij Ulehake houden we van een praktische aanpak en zorgen we voor allround dienstverlening. Zo kunnen we uw sanitair plaatsen en vernieuwen. Daarbij zorgen we dat het tegelwerk ook prima in orde is. Een likje verf nodig? Dat verzorgen we ook voor u. Wilt u de elektra aan laten pakken? Dan bent u bij Ulehake ook aan het juiste adres. Voor een complete samenhang in Multimedia maakt u met Ulehake gebruik van een door Microsoft gecertificeerd bedrijf. Bent u van plan om uw verlichting naar 2016 standaarden te brengen? Daarbij kunnen we u met een lichtplan ook uitstekend mee van dienst zijn. Door het aanbieden van een combinatie van diensten zijn we in staat om u op de meest voordelige manier onze dienstverlening aan te kunnen bieden.

Ook een installatiebedrijf inschakelen?

Spreekt onze werkwijze u aan? Heeft u ook de behoefte om meer te weten te komen over de mogelijkheden in uw situatie? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Wij zijn er bij voorbaat van overtuigd dat we ook in uw situatie kunnen zorgen voor praktische oplossingen tegen de voordeligste prijs.

Welk soort werkzaamheden doet Ulehake Montage & Installatie?

U kunt bij Ulehake Montage & Installatie terecht voor een reeks aan werkzaamheden. Deze kunt u los afnemen of combineren. Kies voor Ulehake op het gebied van:

installatiebedrijf

Contact opnemen met installatiebedrijf Ulehake

Bel met Ulehake Montage & Installatie op telefoonnummer 06-37331707 voor meer informatie over de mogelijkheden. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op de website. Kies nu ook voor ons allround aanbod als installatiebedrijf.