Allround Klusbedrijf & Montagebedrijf in Beverwijk

U kunt Installatiebedrijf Ulehake in Beverwijk voor de volgende diensten inschakelen:

 • Loodgieter
 • Elektricien
 • Netwerkbeheerder
 • Montagebedrijf
 • Vakman
 • Klusbedrijf
 • Woning Renovatie

Installatieberijf Beverwijk

Loodgieter Beverwijk

Zoekt u in Beverwijk een loodgieter? Kies dan voor de complete dienstverlening van Ulehake Montage & Installatie.

Elektricien Beverwijk

Bent u in Beverwijk op zoek naar een goede elektricien? Kies dan voor de allround services en dienstverlening van Ulehake Montage & Installatie.

Vakman Beverwijk

Bent u op zoek naar een vakman in Beverwijk? Neem contact op met Ulehake, wij zijn veelzijdig en flexibel inzetbaar.

Over montagebedrijf Ulehake in Beverwijk

Bent u in Beverwijk op zoek naar een goed installatiebedrijf dat uw elektricien en loodgieter kan leveren? Dan vindt u de ideale combinatie bij installatiebedrijf en montagebedrijf Ulehake Montage & Installatie. Wij zijn niet zomaar een klusbedrijf in Beverwijk. We werken namelijk vanuit de specialisaties als elektricien en loodgieter. Dan doen we uiteraard ook werk dat u van een regulier klusbedrijf zou verwachten. De bedoeling is echter dat u gebruik kunt maken van onze diensten en dat u een kwalitatief hoogwaardig eindproduct opgeleverd krijgt. We zijn ervan overtuigd dat we alle werkzaamheden als installatiebedrijf en montagebedrijf voor u in Beverwijk en elders kunnen leveren op het best mogelijke niveau. Dan kan het natuurlijk zo zijn dat we ook werk doen dat strikt genomen wellicht bij de timmerman thuis zou horen. Maar… wilt u echt de extra kosten maken door afzonderlijk hiervoor een timmerman te vragen?

Allround vakman: van elektricien tot netwerkbeheerder

Sommige klanten zijn verbaasd dat ze bij installatiebedrijf en montagebedrijf Ulehake ook terecht kunnen voor computerondersteuning. Dat heeft echter alles te maken met onze kennis en ervaring als elektricien. We hebben ons zelfs zodanig gespecialiseerd dat we dit ook door Microsoft hebben laten certificeren. Dat is mede gedaan om u een nog beter beeld te kunnen geven over onze hoge kwaliteit in dienstverlening. U doet in Beverwijk en elders in de regio een beroep op onze vakkundigheid als het gaat om het installeren en aanleggen van netwerken voor pc’s, laptops en draadloze wifi-netwerken. We treden daarbij op als netwerkbeheerder. Netwerkbeheer is essentieel voor het goed functioneren van uw computernetwerken. Wilt u combinaties maken met multimedia toepassingen? Daar zijn we ook volkomen in thuis. We kunnen dit vanaf 0 voor u inrichten en indelen. Maar doe ook een beroep op ons als u problemen heeft met de huidige werking van uw multimedia apparaten.

Ook voor een complete woning renovatie in Beverwijk 

Als installatiebedrijf en montagebedrijf kunnen we ook een belangrijk deel van de werkzaamheden bij een woning renovatie voor u uitvoeren. U kunt hierbij in Beverwijk en elders denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Gaten vullen en herstellen tegelwerk
 • Klein schilderwerk binnen
 • Radiatoren vervangen (loodgieter)
 • Sanitair vervangen en monteren (loodgieter)
 • Aanleggen en vernieuwing elektra (elektricien)

Beverwijk

Een vakman nodig voor woning renovatie? Neem contact op

Bel met Ulehake Montage & Installatie op telefoonnummer 06-37331707 of maak gebruik van het contactformulier. Dat doet u als u meer wilt weten over de mogelijkheden die onze vakman voor u kan betekenen. Schakel ons in als elektricien en loodgieter. Ook als netwerkbeheerder zijn we van alle markten thuis. Profiteer nu ook in Beverwijk van onze expertise als montagebedrijf en installatiebedrijf.