Handigheid en tijd geeft de doorslag

Bent u op zoek naar een vakman om u te helpen? Een vakman in de buurt van Hoofddorp die alle voorkomende klussen in en om huis en kantoor voor u uit kan voeren? Zo’n vakman vindt u bij Ulehake Montage & Installatie. Wij zijn een ervaren bedrijf dat veel soorten klussen voor u uit kan voeren. Wilt u loodgieterswerkzaamheden of werk aan uw elektra uit laten voeren? Heeft u behoefte aan een specialist om uw netwerkbeheer te doen? Dit zijn klussen die we bij Ulehake tot onze specialiteiten mogen rekenen. Vraag maar eens naar de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. U vindt onze contactgegevens voor de vakman onderstaand.

Praktische aanpak door de vakman

Bij Ulehake Montage & Installatie zijn we praktisch ingesteld. We zorgen in iedere situatie dat we voor de meest praktische oplossing gaan. Dan is het natuurlijk wel zo prettig als u een vakman krijgt die van alle markten thuis is. Dat zijn we bij Ulehake! We kunnen gecombineerde klussen aan en zorgen voor vakmanschap van de bovenste plank. Kwaliteit en service zit ons in het bloed. We zorgen er iedere keer opnieuw voor dat de praktijk aansluit bij uw wensen. Met onze praktische aanpak zorgen we er ook steeds voor dat u voordelig uit bent.

Haal voordeel door te combineren

U kunt ons natuurlijk inschakelen voor een enkele opdracht. Bijvoorbeeld als u uw elektra wilt vernieuwen of nieuw wilt aanleggen. Heeft u echter nog meer klussen in gedachten? Bijvoorbeeld het vernieuwen of repareren van de sanitaire voorzieningen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn namelijk loodgieter, elektricien en klusser ineen. U begrijpt dan vast wel dat we voordeliger kunnen werken door te combineren. Onder de streep kan u dat een flinke som geld schelen. Vraag maar eens naar een vrijblijvende offerte. We zullen u ook daarin zeker niet teleurstellen.

Het werk van de vakman in een overzicht

Kies voor Ulehake Montage & Installatie als u in de ruime regio Hoofddorp behoefte heeft aan vakmanschap op het gebied van:

  • Elektriciteit
  • Sanitair
  • Waterleiding
  • Klein schilderwerk binnenshuis
  • Klussen in keuken, badkamer, woonkamer of voor een verbouwing

vakman

Contact opnemen met de vakman

Bel met Ulehake Montage & Installatie op telefoonnummer 06-37331707 of maak gebruik van het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst als allround vakman.